FORUMS: list search recent posts

After Effects won't render an asset

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Bilal Zaman
After Effects won't render an asset
on Jun 21, 2014 at 8:07:54 pm

Hi pros,

I have been working with After effects for 2-3 years for very basic animations and motion graphics.
Last night I was working on a simple composition but faced a weird problem. An asset in my composition isn't rendering. Its visible in the composition panel as well as in RAM preview but it won't render in any video format.
Tried uncompressed avi and h264 but no luck. Also purged all caches and made sure there are no CMYK layers but still nothing works.

Please advise me accordingly.

Regards


Return to posts index


Todd Kopriva
Re: After Effects won't render an asset
on Jun 22, 2014 at 3:36:03 am

My guess is that you made the layer a guide layer.

Show a screenshot of your Timeline panel, showing the problematic layer

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
After Effects quality engineering
After Effects team blog
---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Return to posts index

Bilal Zaman
Re: After Effects won't render an asset
on Jun 22, 2014 at 1:07:46 pm

Sir you were right about it. I turned off the 'Guide Layer' option from the Layer drop down menu and it rendered perfectly.

Thanks a lot


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]