FORUMS: list search recent posts

StorNext XSan clients missing LUNs

COW Forums : SAN - Storage Area Networks

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jim Manley
StorNext XSan clients missing LUNs
on Aug 16, 2015 at 10:53:09 pm

Promise E class and J class SAS expansion chassis
ActiveRaid with SAS expansion chassis
QLogic 5800 and 5600 FC switches
Mac 12 core 10.6.8 FinalCutServer Host
StorNext 4.7.1 HA MDC
XSan Clients

StorNext and Suse Linux can not see 2 stripe groups that are associated with the Promise Raid.
Running fs_scsi -p shows all devices except for the missing SG’s from the Promise Raid
Running “paths” in CVadmin shows the same results
The GUI for Active and Promise show all drives, LUNs mounted, controllers up.
Disk Utility shows missing LUNs on the ActiveRaid, but all LUNs for the Promise.

Quantum engineering spent many hours on this issue and conclude that it is a hardware issue and can not be repaired in software.
Question: Can the 2 missing stripe groups be restored ?
Thank You
Jim


Return to posts index

Jordan Woods
Re: StorNext XSan clients missing LUNs
on Sep 7, 2015 at 11:11:10 pm

are you still diagnosing this issue?

if so, any updates? Did you look at the switch. It's weird you are missing various LUNs from each RAID system, but not the same per host.....


Return to posts index

Jim Manley
Re: StorNext XSan clients missing LUNs
on Sep 16, 2015 at 12:25:52 am

Yes, the problem is not resolved, Priority is to recover data.
The Qlogic switch mapping and ports are OK.
Thinking about pulling one hard drive at a time from the missing LUNs and letting the system restore each drive in sequence. If that does not work, do not know what else to try.
thanks
jim


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]