FORUMS: list search recent posts

AF-100 not spanning clips across cards

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
John Bollenbacher
AF-100 not spanning clips across cards
on Nov 27, 2012 at 3:20:51 pm

Hey All,

I have an AF-100 and for some reason it won't span clips across cards when one card gets full. I have relay record on, which I think, I think, needs to be on to have spanning; but when a card fills up it just stops recording and says card is full. Anyone tell me what I'm doing wrong?

Thanks!

John Bollenbacher
10engines


Return to posts index

Erik Naso
Re: AF-100 not spanning clips across cards
on Nov 28, 2012 at 6:16:42 pm

This happened to me last week and I couldn't figure out why. Reformat the cards in the camera next time and see if it happens again.
I think I might have put the second card in the camera when the camera was already powered up so maybe that had something to do with it.

Blog http://www.eriknaso.com
My Vimeo Page http://vimeo.com/user626030
Follow me on Twitter @ErikNaso


Return to posts index

Thomas Alexander
Re: AF-100 not spanning clips across cards
on Jan 26, 2013 at 11:57:06 am

The camera as far as i know cannot record more than 12 hours continuously even if the relay function is ON. The longest possible recording time with this camera is 12 hours and cannot be extended even if the relay function is used. That might be the problem. But logically if you had the relay function on it should have spanned. Mine does. Did you update the firmware? Other thing is that if you use two different types of SD cards maybe that is the reason.

Thomas Alexander | Independent Cinematographer
Soulman Films | Nicosia Cyprus | +357-97697640


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]