FORUMS: list search recent posts

Sensor Problem?

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alex Wishart
Sensor Problem?
on Mar 28, 2011 at 5:38:24 pm

Hi Guys!

I have an HMC40 so I figured it was close enough lol.
Both my screen and captured product shows three pink lines in it. My iris is mostly at a "closed" point instead of wide open, and my shutter speed is at 1/500. Other settings still yield the same results. I presume that this has something to do with my three sensors? What could be causing this and how could I fix it?

-Alex-


Return to posts index

Erik Naso
Re: Sensor Problem?
on Mar 29, 2011 at 4:15:56 am

I don't know about that one but if it records with pink lines all the time in different settings and you tried different media as well I would see if its still under warranty and have it checked out. Otherwise find an authorized service center near you.

http://www.mediaartproductions.com
My Vimeo Page http://vimeo.com/user626030


Return to posts index

Noah Kadner
Re: Sensor Problem?
on Mar 29, 2011 at 7:17:25 am

Definitely requires a repair.

Noah

Unlock the secrets of 24p, HD and Final Cut Studio with Call Box Training. Featuring the Canon 5D Mark II and 7D.


Return to posts index


Alex Wishart
Re: Sensor Problem?
on Mar 29, 2011 at 2:11:47 pm

Thanks guys! I will get on it right away. Not even a year old so I'm rather angry about that. Good 'ol technology lol.
Thank you again!

-Alex-


Return to posts index

Noah Kadner
Re: Sensor Problem?
on Mar 29, 2011 at 3:28:57 pm

Well actually it's a year warranty so this is a good deal... assuming you bought new of course.

Noah

Unlock the secrets of 24p, HD and Final Cut Studio with Call Box Training. Featuring the Canon 5D Mark II and 7D.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]