FORUMS: list search recent posts

Offloading media failed, HVX200 now locked up with flashing card

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
William Meese
Offloading media failed, HVX200 now locked up with flashing card
on Mar 9, 2010 at 7:21:34 pm

I've mounted this camera and offloaded media before on another Mac, no problem. This is an iMac with OS 10.6.2, with the HVX200 looped through the G-drive to the iMac. It mounted properly, and I dragged the contents to a new folder on the G-drive, got the "copying" window, and there it hung. after 4-5 minutes I attempted to cancel the copy; that failed. Waited, then tried relaunching finder; that didn't help.
At this point, the HVX200 is disconnected from the computer but still says "1397 device connect" on the LCD, and the access light on the card is still flashing.
Of course, this is one card in the group that didn't get switched to write protect. I don't want to switch power off or to reset the camera, for fear of corrupting the card.
Any fast answers out there?



Return to posts index

Noah Kadner
Re: Offloading media failed, HVX200 now locked up with flashing card
on Mar 10, 2010 at 3:29:24 pm

Don't loop the camera through a drive on a Firewire chain- especially the drive you're copying too. It needs to be connected directly to the computer. It's not my footage but if the camera's stuck the only way to reset it is to switch it on and off.

Noah

Check out my book: RED: The Ultimate Guide to Using the Revolutionary Camera!
Unlock the secrets of 24p, HD and Final Cut Studio with Call Box Training. Featuring the Sony EX1 Guidebook, Panasonic HVX200, Canon EOS 5D Mark II and Canon 7D.
Watch Formosa- My indie movie shot with the SDX900 and finished with Final Cut Studio.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]