FORUMS: list search recent posts

xml error on hvx200 with firestore fs-100

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
David Benedetti
xml error on hvx200 with firestore fs-100
on Aug 7, 2009 at 2:16:48 pm

Hi, I've shot recently with an hvx200 connected to the firestore fs-100. I encounter some xml errors. First problem is that in 720p/50p shots there's a line of code

<VFRRatio VRFRState="constant">Invalid!</VFRRatio>

which make the files unreadable. I read in this forum how to resolve this by removing the line, and finally I can read the footage. But I'm not sure if there are others errors in 1080i/25p shots. My xml files is this (for the video)

<Video ValidAudioFlag="true">
<VideoFormat>MXF</VideoFormat>
<Codec>DV100_1080/50i</Codec>
<FrameRate>50i</FrameRate>
<VFRRatio VRFRState="constant">Invalid!</VFRRatio>
<StartTimecode>00:00:00:00</StartTimecode>
<StartBinaryGroup>830F25A2</StartBinaryGroup>
<Pulldown>2:2</Pulldown>
<AspectRatio>16:9</AspectRatio>
<VideoIndex>
<StartByteOffset>32768</StartByteOffset>
<DataSize>436608000</DataSize>
</VideoIndex>
</Video>


The xml file is saved with FrameRate 50i, but I think that it ought to 25p. Is it wrong?
Somebody has the code of a shot in 1080i/25p to show me?
I'm able to play this files, like a 1080i/25p but I'd like to know if it can cause any problems.
(I don't need the audio)
Thank for the help.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]