FORUMS: list search recent posts

"incompleteness of clip" ??

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Aaron D Hose
"incompleteness of clip" ??
on Jul 14, 2009 at 4:35:10 pm

Hi all,
Ran into a peculiar situation today... I was trying to import P2 footage (480/60i, DV25) into FCP via P2Store, and one of my clips wouldn't take. Had a red exclamation mark on it, and it showed no clip metadata whatsoever (no TC, no media duration, etc.... all absent). FCP said there was "no preview available for this clip". So I tried to ingest it via P2CMS instead, but even that program wouldn't recognize it--this time I had a red cross on the clip, even though it did give me thumbnail. P2CMS said there was "incompleteness in the clip." This is odd, since I clearly remember rolling on that take, and I don't remember doing anything else that would have caused file corruption. This is a first for me. Anyone else ever run into this problem?


Return to posts index

John Fishback
Re: "incompleteness of clip" ??
on Jul 14, 2009 at 6:50:25 pm

See Shane's Stock Answer #36 http://library.creativecow.net/articles/ross_shane/fcp_faq3.php


John

MacPro 8-core 2.8GHz 8 GB RAM OS 10.5.5 QT7.5.5 Kona 3 Dual Cinema 23 ATI Radeon HD 3870, 24" TV-Logic Monitor
ATTO ExpressSAS R380 RAID Adapter, PDE Enclosure with 8-drive 6TB RAID 5

Final Cut Studio 2 (up to date)

Pro Tools HD w SYNC IO, Yamaha DM1000, Millennia Media HV-3C, Neumann U87, Schoeps Mk41 mics, Genelec Monitors, PrimaLT ISDN


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]