FORUMS: list search recent posts

P2CMS - Failed to Copy

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Brian Wiebe
P2CMS - Failed to Copy
on Mar 20, 2009 at 5:01:23 pm

Forgive me if this is the wrong forum for this question. I have been using the P2CMS software to export P2 cards onto an external hard drive. Recently (and seemingly inexplicably), some or all of the clips will "Fail to Copy." The process has worked for a while now, and I don't believe anything in the workflow has changed. Anyone have a clue as to why this is occuring and how to correct it?

I am using Windows XP Professional to a G-Tech Drive.

Thank you.


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: P2CMS - Failed to Copy
on Mar 20, 2009 at 6:53:02 pm

Drive is full or formatted incorrectly.

Jeremy


Return to posts index

Brian Wiebe
Re: P2CMS - Failed to Copy
on Mar 20, 2009 at 8:03:59 pm

The drive is not full. It is formatted NTFS, which has worked fine until now--is that the problem?



Return to posts index


Jeremy Garchow
Re: P2CMS - Failed to Copy
on Mar 20, 2009 at 8:11:16 pm

Yeah, not sure. Do oyu have another drive to test? Just trying to eliminate any problems.


Return to posts index

Brian Wiebe
Re: P2CMS - Failed to Copy
on Mar 23, 2009 at 2:50:56 pm

I used a different drive, but it was the same model with the same formatting. The only difference was that the previous drive had about 100 gbs out of 300 used up, and the new one was empty. The empty one worked with no problems. Confusing.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]