FORUMS: list search recent posts

Logging problems with 1080p24pA footage

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Steve Cwik
Logging problems with 1080p24pA footage
on Mar 16, 2009 at 9:48:43 pm

I shot 1080p24pA footage using the HVX200 for editing on FCP 6 (version 6.0.5). Brought the clips into the Log and Transfer window just fine, but no image in the preview window. Tried bringing one of the Quicktime-converted clips into FCP but still can't see image in viewer, only audio. I have read a few posts that say 1080p24pA footage can't be used with FCP 6, but I'm praying that's not the case. Anyone have any insight on this? And if that is the case is there a way around this?

Thanks.

Steve


Return to posts index

MIchael Sacci
Re: Logging problems with 1080p24pA footage
on Mar 17, 2009 at 5:12:26 am

The camera's setting is 1080i 24pA. I use it all the time, just shot over 20 hours of interviews with that setting.

In Log and Transfer's pref you need Remove > Duplicate or Advanced Pulldown checked and then the footage is 1080p @ 23.98 fps.

What are all of your camera settings?



Return to posts index

Steve Cwik
Re: Logging problems with 1080p24pA footage
on Mar 17, 2009 at 5:05:01 pm

Thanks, Michael. It works now. Lost the DVCproHD codec in a OS reinstall, now have it back where it needs to be with the Advanced Pulldown box checked in the Log and Transfer Window. Thanks again for your help. You saved me alot of agony.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]