FORUMS: list search recent posts

HVX 200A doesn't mount

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Joel Scarbrough
HVX 200A doesn't mount
on Jul 15, 2008 at 12:43:26 am

I'm on a quad G5 running Tiger. I just unpacked at Panasonic HVX200A. I have read as much as I can find and read a number of posts but don't find my particular problem.

The camera with P2 card installed will not consistently mount via firewire and when it does it sometimes either doesn't show any files under the drive icon or the mac shows error that "this file is unreadable by this computer."

The latest Panasonic drivers are installed and permissions are updated. I've even had an issue where the "log and transfer" option in FCP, when launch causes FC to crash over and again.

Anybody had these issues? Any ideas? Thanks in advance.


Return to posts index

Noah Kadner
Re: HVX 200A doesn't mount
on Jul 15, 2008 at 12:05:15 pm

System is kinda outdated. Moving up to Leopard with FCP 6.0.4 and the latest QuickTime would be a major help.

Noah

My FCP Blog. Unlock the secrets of the DVX100, HVX200 and Apple Color and Win a Free Letus Extreme.
Now featuring the Sony EX1 Guidebook, DVD Studio Pro and Sound for Film and TV.
http://www.callboxlive.com


Return to posts index

Joel Scarbrough
Re: HVX 200A doesn't mount
on Jul 15, 2008 at 2:01:46 pm

I am currently at QT 7.5 and FCP 6.0.4. I am not thinking that the OS would cause this much trouble as everything else is up to date.


Return to posts index


Noah Kadner
Re: HVX 200A doesn't mount
on Jul 15, 2008 at 4:06:40 pm

You'd be surprised...

Noah

My FCP Blog. Unlock the secrets of the DVX100, HVX200 and Apple Color and Win a Free Letus Extreme.
Now featuring the Sony EX1 Guidebook, DVD Studio Pro and Sound for Film and TV.
http://www.callboxlive.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]