FORUMS: list search recent posts

P2 Log and Transfer Problem

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Steve Roberts
P2 Log and Transfer Problem
on May 30, 2008 at 8:10:42 pm

I shot some a timelapse on my HPX500. The entire clip is about 6.5 minutes long. I am using FCP "log and transfer" but keep getting an error with the clip. It does say "spanned" next to the clip and I do have the rest of the clip loaded in the volume. There are also many other clips on the volume that processed without any problems.

I am able to use P2 Log Pro to convert the clips to quicktimes without any trouble.

Does any one know what causes this issue in "log and transfer" and how to correct or work around it?

-S.


Return to posts index

Jeremy Garchow
Re: P2 Log and Transfer Problem
on May 30, 2008 at 8:40:20 pm

Go into the L&T preferences and uncheck the option to "Remove duplicate frame & Advanced pulldown".


Return to posts index

Steve Roberts
Re: P2 Log and Transfer Problem
on May 30, 2008 at 9:11:46 pm

That does the trick. Thanks. I had that problem once before and forgot about that setting.

-S.


Return to posts index


Scott Allman
Re: P2 Log and Transfer Problem
on Jul 29, 2008 at 5:52:36 pm

Where are the Log and Transfer Prefs located?

Thanks,

Scott



Return to posts index

Steve Roberts 2
Re: P2 Log and Transfer Problem
on Jul 30, 2008 at 4:51:58 pm

In the log and transfer window. Look for the "gear" menu icon. It is just above the list of files on the left side. In the pop down menu you will find the preferences.

Steve

-S.


Return to posts index

scott allman
Re: P2 Log and Transfer Problem
on Jul 30, 2008 at 9:01:48 pm

Found it.

Thanks,

Scott



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]