FORUMS: list search recent posts

static on P2 card????

COW Forums : Panasonic Cameras

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
arthur Luhn
static on P2 card????
on Apr 20, 2008 at 2:34:08 am

Today I was shooting some clips on my P2 card, and played back on set, and everything was fine. But after playback, I shut the camera down and brought it home, inserted P2 and there was nothing but static on every clip I shot, except for the first clip which was fine. I reinserted the card into the camera and found out that everything had been labeled red X (with gray background). Unplayable on camera and on computer.

I played back in the same format I shot in.

I reformatted the card and shot test samples.. cards are fine now..

Question here is: Panasonic says red X with gray background is beyond repair, but in another post here I read that Barry Green says he has never met a clip he couldn't repair.

What should I do the next time I get this? Should I save the static/scrambled clip? if I cannot repair it in-camera, is it worth saving onto a hard drive?

Thanks




FCP 5.1.4
OS X 10.4.8
G5 2.66 GhHz Dual-core Intel Xeon
Panasonic AJ-PCD20
HVX-200
1 TB Lacie
MBE v.2


Return to posts index

Jan Crittenden Livingston
Re: static on P2 card????
on Apr 20, 2008 at 7:44:43 am

Hi,

I have never seen this. Don't know if it will happen again, but if it does, I am sure that Panaosnic would like to take a look at both the camera and the card.

Thanks,

Jan

Jan Crittenden Livingston
Product Manager, HPX500, HVX200, DVX100
Panasonic Broadcast & TV Systems



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]