FORUMS: list search recent posts

Motion Library does'nt find contentfiles

COW Forums : Apple Motion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
William Colman
Motion Library does'nt find contentfiles
on Jan 18, 2010 at 8:25:16 am

In Motion 3 some of the Motion content files are not found in Library, although they are in the Library file in the FCstudio2/Motion application file . Some of them appear, others like particles not.
I can acces them via the file browser and they work fine.
Does someone have an idea why they don't show up ?

Thanks

William Colman Belgium
Mac quad core 6 GB


Return to posts index

Stephen Smith
Re: Motion Library does'nt find contentfiles
on Jan 18, 2010 at 4:58:11 pm

Try going to the Preferences and reset the "Content Library & Templates" Library Path in the General section. Best of luck.




Stephen Smith
Utah Video Productions

Check out my Motion Training DVD

Check out my Motion Tutorials


Return to posts index

William Colman
Re: Motion Library does'nt find contentfiles
on Jan 18, 2010 at 10:37:24 pm

Thanks Steven, I did delete the preferences and the first time I opened Motion all content files showed up !

But another problem came up : when I try to sent a clip to Motion, I get the message : "File Error : wrong Type" That's a first and no idea why it does. I did try to delete the preferences of FCP 6 but it did not solve the problem. I have FCP 6.04 en Motion 3.0 on an Intel quad.

Any ideas ?

William



Return to posts index


Stephen Smith
Re: Motion Library does'nt find contentfiles
on Jan 19, 2010 at 3:37:07 pm

William,
Deleting your preferences and reseting your library path are two different process. Are you saying that the content is now showing up after deleting the preferences and now you can't send stuff from Final Cut to Motion?




Stephen Smith
Utah Video Productions

Check out my Motion Training DVD

Check out my Motion Tutorials


Return to posts index

William Colman
Re: Motion Library does'nt find contentfiles
on Jan 20, 2010 at 8:52:02 pm

Yes Stephen, once I restarted Motion after deleting the preferences the Motion content showed up in full.
When I continued working on a FCP project I could not sent clips to Motion from FCP. And only to Motion because sending clips to Shake and Soundtrack Pro works fine.
Maybe the trashing of the Motion preferences has nothing to do with this, maybe it's just a coincidence.
But what could cause this problem ?

William


Return to posts index

Stephen Smith
Re: Motion Library does'nt find contentfiles
on Jan 20, 2010 at 9:12:30 pm

Did you trash your preferences as outlined in this article. Often times a forgotten file can causes problems. Also, this is a great article with a few more ideas that can help:

http://support.apple.com/kb/HT1885

Hope this helps.




Stephen Smith
Utah Video Productions

Check out my Motion Training DVD

Check out my Motion Tutorials


Return to posts index


Mark Spencer
Re: Motion Library does'nt find contentfiles
on Jan 20, 2010 at 9:18:37 pm

This may help:

http://support.apple.com/kb/TS3061

--
Mark Spencer
Freelance Producer/Editor/Motion Graphics Artist
Apple-certified Master Trainer
Author, Motion 4 from Peachpit Press
http://www.applemotion.net


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]