FORUMS: list search recent posts

Missing media

COW Forums : Apple Motion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ken Nemetchek
Missing media
on Feb 13, 2007 at 1:22:05 am

Hello all and thanks in advance for your help.

I've got a .psd file that I'm using as an image mask on some sparkles. Straight forward enough, right?

Right.

Then I close the project and reopen it later and there is no media, just a lot of ? marks. The media is shown under the media tab, but reconnecting them (in this case the .psd file and the sparks11 file that comes with motion) doesn't make my timeline reappear - it stays confoundingly empty.

I'm on the verge of creating everything for this project in one session, but this does nothing for me if the client wants changes.

I trashed the prefs, but the problems remain.

Theories? Suggestions? On-line training instructions for seppuku?

Thanks.


Return to posts index

grafxflow
Re: Missing media
on Feb 13, 2007 at 8:47:33 pm

Hi,

Have you renamed the directory where the file is saved or put it on another harddrive?

grafxflow

grafx that flow!


Return to posts index

Ken Nemetchek
Re: Missing media
on Feb 14, 2007 at 2:35:05 am

Thanks for the idea. I did try it, no still lots of ? marks when I re-open the project.

Time to reinstall, you think?

Ken


Return to posts index


grafxflow
Re: Missing media
on Feb 14, 2007 at 10:22:42 am

Hi,

Okay when using the media tab are you pressing the 'replace media file' at the bottom? If when it asks for the file, unhighlight the 'show matching name only'. If you have already tried this then reinstall motion.

Do the following:

delete
user/library/preferences/com.apple.motion.plist

application/motion app folder

library/receipts/motion.pkg (this may differ dependent on version of motion).

then reinstall.

grafxflow

grafx that flow!


Return to posts index

Ken Nemetchek
Re: Missing media
on Feb 14, 2007 at 11:43:05 pm

I appreciate your continued patience.

So I did as you suggested and reinstalled Motion, as per your outline on the last posting.

Still no media.

I do have a backup of my system disk that I made just before upgrading to 5.1.2 of the Final Cut Studio, back when everything worked. Time to revert you think?

Now very concerned.

Ken


Return to posts index

grafxflow
Re: Missing media
on Feb 15, 2007 at 5:38:30 pm

Hi,

Try using disk utility and fix permissions.

If possible try opening on other mac running motion.

As for going back to your previous system it depends on what you mean and how, I would just try reinstalling mac os 10.4 again and choose to put your current system as backup. So at least the new installation will have all your settings such as apps, email, desktop layout.

grafxflow

grafx that flow!


Return to posts index


Ken Nemetchek
Re: Missing media
on Feb 16, 2007 at 2:39:05 am

Gee, I feel like I know you already...

So, Apple released FCP 5.1.3 today and I thought, may as well try it.

Well, problem solved. Go figure.

The help was very, very apreciated.

Thanks again.

Ken


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]