FORUMS: list search recent posts

Horizontal Jitter Problem

COW Forums : Apple Motion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Mattyc
Horizontal Jitter Problem
on Jun 9, 2006 at 4:15:11 pm

I started having this problem a few months ago with motion. When I create multilayerd comps with a good bit of masking/filtering, I get this wierd horizontal shifting when I render in FCP. The work around has been to export MOV's straight out of motion. Well I'm having to change some stuff for a comp I did a year ago. When rendered in FCP it jitters something aweful, so I exported it out and get the same thing. Any Idea what may be causing this? It was created in Motion 1.1 and now I'm running 2.0.1. I posted the exported video here(http://www.lapostgroup.com/clients/Matt/) so you can see what I'm talking about. ANy help is much appreciated.
mattyc
p.s. graphics card is an ATI Radeon 9600 Pro


Return to posts index

specialcase
Re: Horizontal Jitter Problem
on Jun 9, 2006 at 9:53:28 pm

Hey Matt,

Jitter like that can be caused by exceeding the maximum image size for your graphics card. For a better explanation and some suggestions that might help you implement a fix, check out http://www.motionsmarts.com/tutorials/nutsandbolts/sizematters.html

Good luck!


Return to posts index

Mattyc
Re: Horizontal Jitter Problem
on Jun 10, 2006 at 12:01:29 am

All my layers were fixed resolution 720x486.
-matt



Return to posts index


specialcase
Re: Horizontal Jitter Problem
on Jun 10, 2006 at 6:09:42 am

Hey Matt,

What size (full-size, not scaled) were the images inside those layers? Each step in the compositing pipeline has to be handled by the GPU, so if an image


Return to posts index

Mattyc
Re: Horizontal Jitter Problem
on Jun 12, 2006 at 3:38:43 pm

All my source video and images are 720x486.
-mattyc



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]