FORUMS: list search recent posts

can of spam not working with filters

COW Forums : Apple Motion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
ron darby
can of spam not working with filters
on Dec 8, 2005 at 12:45:57 am

Heres what Im doing

Photoshop
1. create new comp 720x480 72 dpi transpaernt
2. Pasted in a can of spam about 1/4 size of the comp
3. added to it with other objects on seperate layers
3. save
(this is not a recipe)



Motion
1. import the PS file
2 add filter (such as light rays)

Heres my problem
the rays get cut off, as though the layer is a smaller size, but its not. This happens with other filters also

Is there something wrong with the way I save it in PS, can anybody help me please
Oh ya, the same thing also happens in FCP 4.5


Aloha Ron
G4 dual, 1 gig ram Motion 1.1



Return to posts index

Noah Kadner
Re: can of spam not working with filters
on Dec 8, 2005 at 7:11:24 am

Are you adding the ray to the entire comp layer or just the layer with the can?

Noah


Return to posts index

ron darby
Re: can of spam not working with filters
on Dec 8, 2005 at 12:43:25 pm

Sorry I took so long to get back with ya, I just got the kids off to school and now back to work.

I was just adding the filter to one of the objects in the layer. I see now, that if I add the filter to the whole layer it goes all the way to the screens eges. Thanks

But what if I have the spam lable cut out as an object with in the layer. Then the filter seems to be limited and does not reach the screens edges.

Do I have to put the lable in its own layers out side of the spam comp?

OK I just tryed making each object (lable) in its own layer and it works, both in motion and FCP.

Thank you very much

Aloha Ron


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]