FORUMS: list search recent posts

Canvas remains blank (am I dealing with a bug?)

COW Forums : Apple Motion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Lowell Robinson
Canvas remains blank (am I dealing with a bug?)
on Oct 12, 2005 at 8:00:01 pm

Hi all,

Being completely new and at the risk of total embarrassment here's my problem:

I just installed motion today opened a tutorial and the canvas is white--it does have the bounding boxes for the objects but they are not visible.

I started a new project, brought in one jpeg , bounding box visible, no image.

I also started a new project with a red background color no objects and the canvas flashes red and then turns white.

What am I missing? I have tried various resolutions, channel displays, turning layers on or off--

assets do show up in the inspector and tutorials and templates do export normally--but I can't seem to get past a white canvas.

Running on G5 10.4.2 I've re-installed twice.

thanks.

Lowell


Return to posts index

Jim Kanter
Re: Canvas remains blank (am I dealing with a bug?)
on Oct 13, 2005 at 12:32:38 am

1. Make sure the CAPS LOCK key is off.

2. Check to make sure the canvas is not set to display ALPHA. Sounds like you are looking at the Alpha channel information. Look at the spinner buttons at the top right of the canvas window below the icons. 2nd from the right should say COLOR or TRANSPARENT. If it says ALPHA, that's the problem.

Jim Kanter,
Digital Film Institute
http://www.dfilminst.com


Return to posts index

Lowell Robinson
Re: Canvas remains blank (am I dealing with a bug?)
on Oct 19, 2005 at 4:50:04 pm

Hi Jim,

I am in the color mode and Cap Lock is off--any other thoughts?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]