FORUMS: list search recent posts

Avid Artist Color Issues

COW Forums : Autodesk Smoke

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
George Bellias
Avid Artist Color Issues
on Jun 5, 2014 at 6:15:59 pm

I'm trying out my Avid Artst Color panel with Smoke 2015 (latest extension) and am having some issues. When using it with the Color Warper, the trackball rings do not work at all. The trackballs work, just not the rings. When using the color corrector, nothing really works (trackballs or rings). I upgraded to the latest EUCONTROL drivers but no luck.

Any advice or insight would be greatly appreciated.

Thanks,

George Bellias
Jade Productions
http://www.jadeproductionsla.com


Return to posts index

Ryan Holmes
Re: Avid Artist Color Issues
on Jun 9, 2014 at 3:03:11 pm

What OS version are you running? I know they've had problems with Resolve and 10.9.X.

After contacting support for issues with my panel and Resolve I was asked to roll back to EuControl 3.1 from December.

I'm running 10.9.2 and EuControl 3.1 now and that seems to be stable. You should contact Avid directly about this issue. They've been prompt in handling email support questions in my experience: http://www.avid.com/US/support

Ryan Holmes
http://www.ryanholmes.me
@CutColorPost


Return to posts index

George Bellias
Re: Avid Artist Color Issues
on Jun 9, 2014 at 3:12:17 pm

I figured out the issue from a suggestion on the Autodesk Area forum. The issue was that I modified some of my keyboard settings. When I created a new user and used the default keyboard setting, the panel worked fine. I had modified my keyboard to match my Avid keyboard.

George Bellias
Jade Productions
http://www.jadeproductionsla.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]