FORUMS: list search recent posts

smoke back burner

COW Forums : Autodesk Smoke

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Megan Beckwith
smoke back burner
on Jun 19, 2013 at 12:12:58 am

I am having problems with rendering out a video, it renders about 1min or less and then the back burner tells me it is waiting. Help!


Return to posts index

Simon Modery
Re: smoke back burner
on Jun 19, 2013 at 8:47:42 am

I had the same problem. In my case it worked to export as a DPX sequence (instead of the H.264 I actually wanted). Then I just used compressor to finish the job.

Head of Postproduction
Motherlode

http://www.simonmodery.com


Return to posts index

Megan Beckwith
Re: smoke back burner
on Jun 20, 2013 at 7:58:49 am

Thanks Simon,

I'll give it a go, if it works for you it should work for me.

Cheers, Megan.


Return to posts index


Gustavo Bermudas
Re: smoke back burner
on Jun 20, 2013 at 4:17:29 pm

Actually there is a guide to solve this problem for good

http://area.autodesk.com/userdata/forum/m/mikes_backburner_guide_v4b.pdf


Return to posts index

Megan Beckwith
Re: smoke back burner
on Jun 20, 2013 at 11:30:35 pm

Thanks Gustavo - that looks great. I have been trying lots of different things. The last effort was every time I use smoke I re install it. It works great for abut 2-5 hours, then it stops rendering, stereoscopic timelines stop working/layering. It gets progressively nasty! I think you may have solved my problem. Cheers, Megan.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]