FORUMS: list search recent posts

Video Out not working with ioXT?

COW Forums : Autodesk Smoke

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
David Jahns
Video Out not working with ioXT?
on Jul 31, 2012 at 10:36:51 pm

I just setup my killer iMac with SSD, 32 GB RAM, ioXT - Editing Workstation of the Future!

Only I can't seem to get Video out from Smoke 2013.2. Works fine in FCP7, PP6, and the io Control Panel says "in use by App (Adsk)".

Have OS 10.7.2 and io drivers 10.3.2

Any ideas?

David Jahns
---
Joint Editorial
Portland, OR


Return to posts index

Ken LaRue
Re: Video Out not working with ioXT?
on Jul 31, 2012 at 10:44:24 pm

Hi,
I will be getting a unit from the kind people at AJA this week to test but from what I was told you should use the AJA driver 10.3.1 for both Snow Leopard and Lion. Currently the drivers 10.3.2 are not working with Smoke 2013.

Ken LaRue
Autodesk Smoke Technical Marketing Manager


Return to posts index

David Jahns
Re: Video Out not working with ioXT?
on Jul 31, 2012 at 11:29:48 pm

Thanks, Ken! That worked.

David Jahns
---
Joint Editorial
Portland, OR


Return to posts index


Kevin Gardam
Re: Video Out not working with ioXT?
on Aug 10, 2012 at 10:13:43 am

Hi David,
Please could you give some feedback using smoke 2013 on a top end Imac especially your experiences using the larger frame sizes.
I've been waiting for Walter to post something but havn't seen anything yet.
Many thanks
Kevin


Return to posts index

David Jahns
Re: Video Out not working with ioXT?
on Aug 22, 2012 at 3:27:07 pm

Hi Kevin - sorry, I have not had a chance to do much with the Smoke on iMac - too busy with regular work and summer travel.

I have an upcoming potential short film to color/finish that I might try to do on that system - shot Red 5k, will finish HD - but I'm not sure the Smoke 2013 can do the conform/re-link yet.

David Jahns
---
Joint Editorial
Portland, OR


Return to posts index

Jeremy Ball
Re: Video Out not working with ioXT?
on Aug 28, 2012 at 11:54:04 pm

I am having the same problem as the initial post, audio but no video in Smoke. The AJA apps and Final Cut work well.

I downgraded from 10.3.2 to 10.3.1 but I still am getting black with audio. THen downgraded to 10.1 with the exact same results?

Any ideas on how to get video in Smoke working with the IOXT? Are there any other settings that need to be changed besides the Smoke Setup App?

Thanks



Return to posts index


Kevin Gardam
Re: Video Out not working with ioXT?
on Aug 22, 2012 at 3:45:52 pm

Thats perfectly fine David, whats it feeling like with HD material, I presume you're raided. Is it feeling fluid and renders fast?
Does it feel like tomorrows workstation sitting on a quad setup rather
than an 8 or 12 core machine ?
Thanks
Kev


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]