FORUMS: list search recent posts

Resize not working OR is it just user error?

COW Forums : Autodesk Smoke

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ryan Holmes
Resize not working OR is it just user error?
on Jun 13, 2012 at 8:30:54 pm

I have a sequence created 1920x1080 @ 29.97. I placed some 1080 media on the timeline to begin my edit. I had to add a 1280x720 @ 29.97 clip onto the timeline. I then added a Resize effect onto the 720 clip. I adjusted it to 150% so that it would fill the 1080 frame, but the 720 clip doesn't scale at all. It still has black borders all the way around it.

Even if I dive into the resize editor I still can't get it to upscale the 720 clip. I made sure to be viewing the "Result" so I could see the final product...but no luck.

Is this just a pre-release1 bug or did I not do something right?

Ryan Holmes
http://www.ryanholmes.me
vimeo.com/ryanholmes


Return to posts index

Brian Mulligan
Re: Resize not working OR is it just user error?
on Jun 13, 2012 at 8:39:00 pm

Were you adding a resize effect to the source clip? You should just have to add the 720p clip t your 1080 sequence and a resize will happen automatically. Then you can enter the resize editor to adjust the formatting as needed.

Brian Mulligan
Senior Editor - Autodesk Smoke
WTHR-TV Indianapolis,IN, USA
Twitter: @bkmeditor


Return to posts index

Ryan Holmes
Re: Resize not working OR is it just user error?
on Jun 13, 2012 at 8:55:27 pm

So you're saying it's me! ;-)

I must have done something screwy to that first clip. It's behaving the way you describe now on every other sequence I create and try.

Thanks for the guidance.

Ryan Holmes
http://www.ryanholmes.me
vimeo.com/ryanholmes


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]