FORUMS: list search recent posts

making local version

COW Forums : Autodesk Smoke

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
simon brewster
making local version
on Jun 13, 2012 at 3:33:28 am

hi when i drag a clip into a project lib and have it make a local copy ... it does not render the local copy it just says its doing it but never does the job?
it used to work ....
any ideas?
s


Return to posts index

Grant Kay
Re: making local version
on Jun 13, 2012 at 9:24:39 am

Hi Simon,

Are you referring to Smoke 2013 or Smoke 2012?

In Smoke 2013, the button is called CREATE PROJECT MEDIA. When it is on, it creates a local copy of the media into the Autodesk Media Storage Folder.

You can monitor the process by clicking on the JOBs tab in the media hub.

Regards
Grant

Check out my Smoke blog at http://area.autodesk.com/blogs/discreetuk
Subscribe to my YouTube Channel - SMOKEHOWTOS
Follow me on Twitter - http://www.twitter.com/discreetuk


Return to posts index

Frederic Warren
Re: making local version
on Jun 13, 2012 at 10:40:31 am

Grant highlighted the correct procedure. However, we are aware that some "Create Project Media" jobs never end. As it is stated on the startup screen "Smoke is still under construction" and there are some parts that unfortunately don't work at 100%.

I'm afraid you just hit one.

fred

Frédéric Warren

Flame / Smoke Senior User Experience Designer
Autodesk Media & Entertainment


Return to posts index


Don Greening
Re: making local version
on Jun 14, 2012 at 3:31:44 pm

This also happened to me and I thought it was because I did something wrong. I fixed it by restarting both the Mac and SFM2013. Then the proxies started being created in the background without any further intervention.

- Don

Don Greening
A Vancouver Video Production Company
Reeltime Videoworks
http://www.reeltimevideoworks.com


Return to posts index

Michael Zirin
Re: making local version
on Sep 27, 2012 at 10:07:06 pm

What about with the 2012 version? I tried copying a clip using the store local copy button and it doesn't stop 'pending render' and in the background processes it say 0% progress and when i click on execute selected, nothing happens.

Any ideas?

Thanks!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]