FORUMS: list search recent posts

No sound while playback on Smoke2010 mac

COW Forums : Autodesk Smoke

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Terry Fang
No sound while playback on Smoke2010 mac
on Feb 11, 2010 at 8:47:01 am

There is no AJA kona3 installed, how can I hear sound while play back?


Return to posts index

Tom Tortoriello
Re: No sound while playback on Smoke2010 mac
on Feb 11, 2010 at 7:11:42 pm

Do you have the 1 rack unit AJA/Kona 3 "breakout box"? If you do, there are 2 RCA connectors to supply analog audio out. If you don't have the "bob", I don't think you are going to get audio. -TomT


Return to posts index

Alan Okey
Re: No sound while playback on Smoke2010 mac
on Feb 12, 2010 at 1:32:15 am

If the OP doesn't own a Kona 3 (as he indicated in his post), having the breakout box really isn't going to help him...


Return to posts index


Tom Tortoriello
Re: No sound while playback on Smoke2010 mac
on Feb 12, 2010 at 1:37:05 am

WOW! I admit I was distracted when I posted last, but I can't believe what I wrote. I guess I was reponding to the thread title. sorry. -tom


Return to posts index

Grant Kay
Re: No sound while playback on Smoke2010 mac
on Feb 12, 2010 at 7:45:25 am

Hi,

For the current version of Smoke 2010 Mac, you need to have the AJA Kona 3 in order to get audio playback.

Regards
Grant

Check out my Flame and Smoke blog at http://area.autodesk.com/blogs/discreetuk


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]