FORUMS: list search recent posts

Moving "scan??" lines on white portion of video IMAG image

COW Forums : Live & Stage Events

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Js Copeland
Moving "scan??" lines on white portion of video IMAG image
on Apr 26, 2013 at 11:42:23 pm

Hello there,

This is my first post so forgive any shortcomings in it.

I have moving lines over the white portion of an IMAG image in a video projection (not zebra). It's a podium shot and the banner on the podium has white with moving lines on the edges showing on the projection screens.

A canon xlh1 camera, running BNC to Edirol switcher, running VGA to a DA to the Texas DLP projectors.

This is happening only in the bright white portion of the image. Anyone have an idea of what's happening here? I turned every knob and pushed every button I could think of to see if this effect would go away, but it hasn't.

Boo VGA by the way.

Anyone??

-S


Return to posts index

Mark Suszko
Re: Moving "scan??" lines on white portion of video IMAG image
on May 2, 2013 at 2:55:16 pm

Does it go away when you iris down the camera?


Return to posts index

Js Copeland
Re: Moving "scan??" lines on white portion of video IMAG image
on May 2, 2013 at 3:21:37 pm

Thanks for responding.

It does not go away when I iris. I did every combination of knob twiddling I could think of. Iris, shutter, frame rate.

Definite noise in the highlights. Most obvious on the white border of the sign on podium.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]