FORUMS: list search recent posts

Motion button thumbnails won't render properly

COW Forums : Adobe Encore DVD

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Cath Prescott
Motion button thumbnails won't render properly
on Aug 12, 2010 at 7:28:21 am

Hi,

Thank you in advance for your help!

Yesterday I created video motion buttons for my premiere project in Encore. I followed the correct instructions, and everything associates well between photoshop CS4 and encore CS4. I built my project, and linked the buttons to the various scenes on my timeline. I then rendered my motion clips (set at a 20 second loop).

I burned my DVD film, complete with motion buttons, and viewed it. The problem I have is that 5 out of the 8 buttons are showing video that skips, it is far from smooth and painful to look at. The video itself on the timeline is fully rendered and works perfectly. I have tried rendering the motion buttons again but they still won't play correctly. Video editing isn't new to me, but motion buttons are. Therefore I would really appreciate some help in solving this problem.


Return to posts index

Jon Geddes
Re: Motion button thumbnails won't render properly
on Sep 7, 2010 at 4:47:24 pm

How is your main video being imported into Encore? Through dynamic link? If it is directly imported, what codec is it in?

Jon Geddes
http://www.precomposed.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]