FORUMS: list search recent posts

"edit menu in photoshop" isn't working

COW Forums : Adobe Encore DVD

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jason Brown
"edit menu in photoshop" isn't working
on Apr 14, 2010 at 4:05:07 pm

I created a project on my MAC, sent it (THE ENTIRE PROJECT FOLDER) as delivery for duplication...and they keep having the photoshop -1 error trying to build an image file.

In my troubleshooting...I found that I can't open ANY of the menus through the "edit menu in photoshop" selection. It doesn't even launch Photoshop.

If I go into the Project folder, the photoshop files are there as assets and they look fine as you browse through the Encore project and look at the menu's.

Any ideas?

-Jason


Return to posts index

Jeff Bellune
Re: "edit menu in photoshop" isn't working
on Apr 14, 2010 at 6:40:40 pm

Is Photoshop still associated with .psd files? IOW, what happens when you double click a .psd file in Finder? I know how to fix that in Windows if PS isn't the program that opens when you do that, but not a clue as to how to fix it on a Mac.

-Jeff

The Focal Easy Guide to Adobe Encore DVD 2.0


Return to posts index

Jason Brown
Re: "edit menu in photoshop" isn't working
on Apr 15, 2010 at 3:09:52 am

it's a mac, file associations are fine. In the project folder, there is a >Sources>Menu folder...that folder contains many XMP files as well as several PSD files.

-Jason


Return to posts index


Raja Ashok
Re: "edit menu in photoshop" isn't working
on Apr 15, 2010 at 6:52:17 am

Sounds like you may have a corrupted menu/menus. Are you able to edit the menus in Encore (like adding button, layers etc..)? If you are using motion menus then re-rendering may fix your problem.


Return to posts index

Jason Brown
Re: "edit menu in photoshop" isn't working
on Apr 15, 2010 at 9:50:36 am

I was able to open the exact same project file on my machine...build the ISO and will provide that file to the client.

I can't think of anything other than just copying the project folder again...hoping nothing is corrupt but I don't think that is the issue, it seems to be a linking issue.

-Jason


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]