FORUMS: list search recent posts

Menu's Off Using Different Burner

COW Forums : Adobe Encore DVD

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jeff Manghera
Menu's Off Using Different Burner
on Jul 15, 2008 at 4:24:30 pm

I recently made a DVD with Encore and burned the finished product to a disc using the same computer I created the project on (I actually created the DVD files and made the disc from that). The DVD worked exactly as it was suppose to. I burned another DVD from the same files (off of a portable hard drive) using a different computer and the menus/highlights were off. I went back and was able to burn a perfect DVD on the original computer using the exact same files. Anyone ever see this problem before? Does anyone know why this happened?


Return to posts index

Joe Bowden
Re: Menu's Off Using Different Burner
on Jul 15, 2008 at 7:00:16 pm

Try this - on the computer that does not show this problem, build a DVD image. Then burn from the DVD image on the other computer.

Here's a thought: were your button highlights text? Maybe your other computer doesn't have the font used in the menu?



Return to posts index

Jeff Manghera
Re: Menu's Off Using Different Burner
on Jul 15, 2008 at 7:09:19 pm

The DVD files I used were the .VOB/.IFO files I created through Encore. I probably should have been clearer in the first post. I'll try the image file idea. Thanks.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]