FORUMS: list search recent posts

Problem With Encore

COW Forums : Adobe Encore DVD

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Output Studios
Problem With Encore
on Feb 24, 2007 at 2:42:07 pm


Hello.

I'm making a dvd of 4 short videos I've made.

I put 3 videos on the main title page of the DVD in Encore. And then the 4th one has its own sub title page. This is the video I'm having problems with.

After I burned the disc from Encore onto a DVD, I play it on my TV and go tot he sub folder for the 4th video, and play the video. Everything is great, except there is no audio. On the disc preview in Encore, the audio was there and sounded right, but after the burn it wasn't right.

I'm suspecting there was a problem with the encoding? I wasted 3 different DVDs after trying to fix it. I deleted the video and re added it and re encoded it.

The audio on all the other videos are great, it's just the 4th on my disc in a sub title page. Maybe the sub title page is messing something up?

I don't know, if you ahve any ideas please reply!!

Thanks
Brandon


Return to posts index

Neil Wilkes
Re: Problem With Encore
on Feb 26, 2007 at 2:55:47 pm

Brandon.

What Audio format did you use here?
MPEG Audio will preview okay, but will almost certainly not play back correctly in NTSC discs, and only sporadically in PAL.
Try resetting your default Audio Transcode settings to Dolby Digital instead of MPEG.

Can I also suggest you buy a pack of DVD+RW discs to save you making so many coasters?



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]