FORUMS: list search recent posts

Sound Problem... Need help urgent!

COW Forums : Adobe Encore DVD

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
steve
Sound Problem... Need help urgent!
on Apr 12, 2006 at 1:08:40 am

Ok well, I have to give in my finished project to my client tomorrow, and I was completly done, so today I came to render, and once rendered, I have no sound, I tried it on my computer, my dvd player and my playstation2, no sound what so ever. Now, in my preview in encore 2.0, I hear sound, so this is really weird, so I exported a dvd folder, burnt with nero and same problem, my menus, my timelines, all no sound! Please can some1 help me, this is more urgent than urgent :) !. thank you.


Return to posts index

Jeff Bellune
Re: Sound Problem... Need help urgent!
on Apr 12, 2006 at 1:58:09 am

Does the DVD folder play OK in a software DVD player?

What format are your sound files when you import them into Encore?

What format do you transcode them to?

Try creating a disc image, then burning the image to DVD. Use Encore and/or Nero. Nero sometimes plays fast and loose with the DVD spec, so your DVD folders may not have gotten burned to disc quite right.

-Jeff


Return to posts index

steve
Re: Sound Problem... Need help urgent!
on Apr 12, 2006 at 2:33:26 am

i first used dolby than that didnt work so i used mpeg, and the vobs play fine in bsplayer.


Return to posts index


steve
Re: Sound Problem... Need help urgent!
on Apr 12, 2006 at 2:35:55 am

by the way, its an uncompressed avi which was rendered in vegas with normal settings, this has never happened to me before and i use it often.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]