FORUMS: list search recent posts

xdcam transfer not opening clips

COW Forums : Sony XDCAM - EX & Related

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Kathy Culhane
xdcam transfer not opening clips
on Sep 4, 2014 at 4:27:26 pm

I am working with xdcam transfer version 2.11.0. I have 174 clips on an 8gb card. All of the clips open except for the last 4. When I scroll down to the last 4 clips xdcam transfer crashes. I can view the clips without a problem in browser. I have tried clearing the preferences file and it is still crashing. Any suggestions would be much appreciated.
Thank you.


Return to posts index

Ian Cook
Re: xdcam transfer not opening clips
on Sep 4, 2014 at 5:22:45 pm

Try updating Transfer to 2.13, the final production release: http://www.sony.com/xdcam-downloads . Go to the 'Applications, Plugins and Drivers' tab, then to 'Legacy Applications.'

It would also be a good idea to check the clips in Content Browser, the replacement app for XDCAM Transfer. Transfer was discontinued and doesn't run correctly under Mavericks.

http://www.sonycreativesoftware.com/contentbrowser.

Do the clips play back ok in the camera?


Return to posts index

Kathy Culhane
Re: xdcam transfer not opening clips
on Sep 4, 2014 at 6:17:10 pm

I'm running 10.5.8 on my mac right now. Its an old macbook pro. Not able to update any further so in turn I'm not able to update xdcam transfer to 2.13. The update is for 10.7. The clips play fine in the camera and also in browser. I have never had a problem before.
Thanks for the input.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]