FORUMS: list search recent posts

SONY PMW350 Iris Issue

COW Forums : Sony XDCAM - EX & Related

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
paul gregory
SONY PMW350 Iris Issue
on Jul 4, 2013 at 3:05:37 pm

Hello,

Sony 350 ENG camera - The gain is set to 0, there are not ND filters on, the iris is fully open and yet it seems it is not very bright still. I have been using the camera for a while so i know for a fact that it should let more light in.

I can not figure out what has changed.

Can anyone shed any light (excuse the pun)


Regards,

Paul


Return to posts index

john sharaf
Re: SONY PMW350 Iris Issue
on Jul 4, 2013 at 3:40:41 pm

Sometimes the filter wheel is in an intermediate position blocking light

JS



Return to posts index

Bill Griffin
Re: SONY PMW350 Iris Issue
on Jul 4, 2013 at 4:00:50 pm

or try adjusting the brightness/contrast control knobs on your viewfinder ....see link:

http://www.xdcam-user.com/2012/06/calibrating-your-viewfinder-or-lcd/

HTH....

Bill Griffin
HD Cameraman
972-475-6870
http://www.dallascamguy.com
Dallas, Texas USA


Return to posts index


Jw van der Vlies
Re: SONY PMW350 Iris Issue
on Jul 6, 2013 at 10:43:39 am

Maybe shutter is on? You probably checked this but only thing came to mind

'Can anyone shed any light..' haha nice touch!


Return to posts index

Ian Cook
Re: SONY PMW350 Iris Issue
on Jul 8, 2013 at 1:54:26 pm

check the shutter, it may be fixed at a slow speed, if not you can save a Scene file and reset the camera from the menu


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]