FORUMS: list search recent posts

Odd grey static pattern over Sony F3 image...

COW Forums : Sony XDCAM - EX & Related

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Brandon Kraemer
Odd grey static pattern over Sony F3 image...
on Jun 30, 2011 at 9:17:55 pm

We are shooting a test with a Sony F3, thought this might be a generalized issue with sensor cameras and would ask about it on this forum.

We see a dirty grey overlay on all the shots in a non-specific pattern, especially in the mid to highlight range. Pattern doesn't move, it's very noticeable when panning.

A black shading was done on the camera, we didn't notice an appreciable difference. Then we tried another F3, and we seem to see the exact same thing.

We've looked at this in different edit suites, on multiple monitors, we see it on the outboard reference screens and on the computer desktop displays.

Any ideas? Thanks in advance. (and sorry for the reduser crosspost)


Return to posts index

Michael Palmer
Re: Odd grey static pattern over Sony F3 image...
on Jun 30, 2011 at 9:45:16 pm

Was the same lens used on both F3's, that could be the issue


Return to posts index

Brandon Kraemer
Re: Odd grey static pattern over Sony F3 image...
on Jun 30, 2011 at 9:52:53 pm

Sorry I didn't explain that we tried different lenses too. The odd pattern image seems to be in focus, it has detail, so it doesn't appear like typical dust on sensor artifacts.


Return to posts index


Michael Palmer
Re: Odd grey static pattern over Sony F3 image...
on Jun 30, 2011 at 10:15:43 pm

Was it in the same place on both cameras?
Can you post a still frame of each?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]