FORUMS: list search recent posts

picture problem

COW Forums : Sony XDCAM - EX & Related

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Andys Andreou
picture problem
on May 24, 2011 at 9:14:03 pm

I've just bought ex3 and after i shoot a few clips for testing i took it for my first work with it.I had taken more than an hour of footage without a problem and then i saw a purple circle ot about 4mm diameter on the down side of my viewfinder.This spot had a weak purple colour but then it became stronger for a few minutes a then weak again until it disappeared.Then it shows up again with a deep purple colour and it stays there for about half an hour until it started getting weaker and weaker until it disappeared again and naver saw it again.I dont know what caused this problem and i'm very worried about because camera is brand new.Can anyone help me?


Return to posts index

Brent Dunn
Re: picture problem
on May 25, 2011 at 1:44:28 pm

Return the camera for service. I want to say a dead pixel, but not sure. Better to return the camera to Sony, or if the place of purchase will exchange it, that would be even better.

Brent Dunn
Owner / Director / Editor
DunnRight Films
DunnRight Video.com
Video Marketing Toolbox.net

Sony EX-1,
Canon 5D Mark II
Canon 7D
Mac Pro Tower, Quad Core,
with Final Cut Studio

HP i7 Quad laptop
Adobe CS-5 Production Suite





Return to posts index

Noah Kadner
Re: picture problem
on May 25, 2011 at 2:43:10 pm

Yup- that's a dead pixel.

Noah

Unlock the secrets of 24p, HD and Final Cut Studio with Call Box Training. Featuring the Panasonic GH2 and Canon 7D.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]