FORUMS: list search recent posts

PHU-60K error

COW Forums : Sony XDCAM - EX & Related

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Scot Lenter
PHU-60K error
on Oct 20, 2008 at 9:30:26 pm

I have read some posts on this issue but I can't seem to find them now..
I have an EX-1 that I sent in for the firmware 1.11 upgrade to make it work with the PHU-60K hard drive. After recording about 30 seconds on the drive, an error message comes up saying media error A (or B if that is the slot it is in.)
I seem to remember this being a problem for other people as well.
Is the issue with the hard drive or the upgrade?
Any words of wisdom will be greatly appreciated!!

Scot Lenter
Midtown Video
Miami, Florida
Service Manager
Rental Agent
scot@midtownvideo.com
305-669-1117


Return to posts index

Matt Sturns
Re: PHU-60K error
on Oct 21, 2008 at 3:07:57 am

This drive does not work. Tested multiple units on multiple cameras EX1 / EX3. Many other users report the exact same problem. I read that the USB connection Sony uses cannot sustain the data rates for this camera. Avoid this unit like the plague. Don't get PHU-60K'd Get some KxS cards instead and save a TON of money. Unfortunately Sony did not test this unit before shipping and once again uses their loyal customers for R&D.


Return to posts index

Tim Pendergrass
Re: PHU-60K error
on Oct 21, 2008 at 3:46:09 am

got mine 2 weeks ago and it works flawlessly, just transfered a 3 hour clip

tim@videoloungeproductions.com


Return to posts index


Matt Sturns
Re: PHU-60K error
on Oct 21, 2008 at 5:33:52 am

you've been warned...


Return to posts index

olof ekbergh
Re: PHU-60K error
on Oct 21, 2008 at 11:14:29 am

I have had mine for a month now and it works perfectly on my EX3.

It even switches from HD to a card, or visa versa, on a long recording session just fine.

Not a single error yet.

Olof Ekbergh


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]