FORUMS: list search recent posts

No full screen picture in Clip Browser

COW Forums : Sony XDCAM - EX & Related

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Walter Uhrik
No full screen picture in Clip Browser
on Jul 31, 2008 at 1:41:15 pm

Hallo,
I am using Sony Clip Browser to work with my footage from EX1. Everything works fine except that I cannot get full screen picture of the viewed clip. This problem occured after I installed the 2nd graphic card into my MacPro to have the output to 4 monitors. When I doubleclick the viewer all my monitors go black no matter what monitor is set to full screen in QuickTime preferences. Thanks in advance for the solution.


Return to posts index

Craig Seeman
Re: No full screen picture in Clip Browser
on Jul 31, 2008 at 4:11:03 pm

ClipBrowser 1 or 2?

I'm not absolutely sure what role Quicktime is playing since the MP4s in the Clip Browser don't play in Quicktime.



Return to posts index

Walter Uhrik
Re: No full screen picture in Clip Browser
on Jul 31, 2008 at 4:36:32 pm

Hi Craig,
it is XDCAM Clip Browser 1. When I started to use it everything was O.K. When I doubleclicked the picture in the viewer I got full screen picture on my main monitor and the second monitor showed whatever was set to it. Now I am using 3 monitors but I cannot get the ful screen on none of them. As soon as I click the viewer they go black.




Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]