FORUMS: list search recent posts

"Incomplete" clips won't import

COW Forums : Sony XDCAM - EX & Related

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Dale Larsen
"Incomplete" clips won't import
on Feb 20, 2008 at 6:20:06 pm

I have just started using a EX-1 & the XDCAM transfer software.
I can't import clips that are "incomplete" because they are on different cards (or folders since I had to dump several cards to a folder during a long shoot)

XDCAM does not want to import them. I can play them in XDCAM transfer but not import.

I also have some files with the extension SMI instead of mp4.

no idea how or where these different extensions come from.
HELP!
need advise please



Return to posts index

Sverker Hahn
Re: "Incomplete" clips won't import
on Mar 1, 2008 at 10:01:33 am

Hi, Dale,

I have the same problem. Have you got a solution since your post?



Sverker Hahn, Stockholm

Slower is better!

EX1
Canon XH A1
iMac Intel
Final Cut Studio


Return to posts index

Sverker Hahn
Re: "Incomplete" clips won't import
on Mar 1, 2008 at 5:33:47 pm

Solved it.

Choose both folders in Transfer tool, select both clips and use the buttons in the logging pane, but I had to scroll down to the bottom to see them.

Sverker Hahn, Stockholm

Slower is better!

Sony EX1
Canon XH A1
iMac Intel
Final Cut Studio 2


Return to posts index


Dion Hawley
Re: "Incomplete" clips won't import
on Jul 4, 2008 at 12:39:13 am

In the transfer tool select the incomplete clip and then expand the subclips menu next to the source monitor, put a check by both clips or the master clip and then you should be able to import them. Took me two shoots to realize I was missing the footage. How is that for probably missed the money shot!!!!! Kid of feel like Sony should have some kind of automated reconnect, but who knows.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]