FORUMS: list search recent posts

Ultrastudio 4k not showing up or recognized by mac

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ben slama Idir
Ultrastudio 4k not showing up or recognized by mac
on Nov 19, 2014 at 12:05:55 pm

I recently purchased an Ultrastudio 4k. It initially was recognized by my MACPRO
MACPRO 2013

Processor 3.5 GHz 6-Core Intel Xeon E5
Memory 16 GB 1867 MHz DDR3 ECC
Dual Graphics AMD FirePro D500 3072 Mo
Software OS X 10.9.5 (13F34)


It initially worked and I was able to get a live stream into resolve 11.
Now the system will not recognize the device after update Video Desktop 10.3.
System preferences / Desktop video (does not see ultra studio 4k).

I have tried disconnecting all devices and only connecting the Ultrastudio 4k (still nothing).
I have tried various Thunderbolt ports and cables (still nothing)..



The weird thing is that System Report see the thunderbolt device...
UltraStudio 4K:

Vendor Name: Blackmagic Design
Device Name: UltraStudio 4K
Vendor ID: 0x4
Device ID: 0xA12D
Device Revision: 0x3
UID: 0x0004000000340D10
Route String: 1
Firmware Version: 22.1
Port (Upstream):
Status: Device connected
Link Status: 0x2
Current Link Width: 0x2
Cable Firmware Version: 1.1.0
Link Controller Firmware Version: 0.14.0
Port:
Status: No device connected
Link Status: 0x7
Current Link Width: 0x1
Link Controller Firmware Version: 0.14.0

WHAT IS GOING ON!!!! Please help ...


Return to posts index

Brad Bussé
Re: Ultrastudio 4k not showing up or recognized by mac
on Mar 3, 2015 at 4:00:18 am

Have you found a solution? My US4K is having the exact same issue. I can also get a signal in to the preview screen and out to my studio monitor, but the log and capture canvas is completely black....


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]