FORUMS: list search recent posts

Ultrastudio Pro not working on Mac

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
KrickeT Ro
Ultrastudio Pro not working on Mac
on Apr 13, 2014 at 2:12:25 pm

Hello,

I am trying to use a Blackmagic Design UltraStudio Pro on a Mac and it is not working. I am using a UltraStudio Express on the new Mac Pro and it works like a charm, no headaches whatsoever.

Trying to use the UltraStudio Pro makes me feel like I've never used a computer before.

I installed BMD's Desktop Video 9.7.8 for Macintosh and then plugged in the device. I opened Media Express and it says "No Devices Connected"

I also tried it with the Desktop Video for Macintosh 9.7.9 Beta - no luck.

What am I doing wrong? Why is the UltraStudio Express working and the UltraStudio Pro not?

Thank you in advance!
kt.


Return to posts index

paul landergan
Re: Ultrastudio Pro not working on Mac
on Apr 15, 2014 at 11:54:47 am

I have a similar problem with Windows 7 PC's
I’ve tested with 2 separate PC’s, both will connect to the UltraStudio, but neither display source video. I can see in to out video connection if I disconnect the USB3 to PC, but re-connecting this kills the output (and VU metering) I have an Intensity Shuttle which connects and works fine - no problem. Despite mailing yesterday, still waiting for a response from BlackMagic support


Return to posts index

Paolo Castellano
Re: Ultrastudio Pro not working on Mac
on Apr 17, 2014 at 8:46:54 am

Hello,
don't waste your time anymore, the Ultrastudio Pro is not supported on MAC OS. http://www.blackmagicdesign.com/products/ultrastudiousb3/techspecs

Best Regards,

Paolo.Castellano@ivs.it
http://www.ivsEdits.com
-----------------------
"Post Fata Resurgo"


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]