FORUMS: list search recent posts

Avid MC6 and Hyper Shuttle DNxHD 185 problem

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
pekin azer
Avid MC6 and Hyper Shuttle DNxHD 185 problem
on Jun 29, 2012 at 1:21:07 pm

Hi, i just upgraded to avid mc6 so i can use the footages i shot with the Sony F3 and hyper shuttle 2...

i am planning on shooting my first siver screen film! i want to use The hyper shuttle 2.

But, my PC based Avid mc6 can see the files, but, when i try to play them the footages won't play and they look damaged. But, i can hook the shuttle via hdmi or hd-sdi to any monitor and all the material is good.

what am i doing wrong?

Thanks
Pekin



Return to posts index

Andreas Wojtaschek
Re: Avid MC6 and Hyper Shuttle DNxHD 185 problem
on Jun 30, 2012 at 12:20:25 pm

Make sure to copy all files from your hyperdeck SSD to the mxf media folder of you Avid system. Then go to the Avid mediabrowser and import the files into a bin. You can simply drag them into a bin.

Make sure that the hyperdeck is set to dnxhd mxf file creation.

Regards

Andreas

--

Entertainment Producer IHK
mindandvision


Return to posts index

pekin azer
Re: Avid MC6 and Hyper Shuttle DNxHD 185 problem
on Jun 30, 2012 at 5:27:22 pm

Thanks for the help, but, it's not happening....

Davinci Resolve doesn't see the mxf's either... i don't know the version but, a friend's davinci only saw the QT 1:1 files...

What do i do? is anyone working with these mxf files.... i want my P2 panasonic!!!

:-(



Return to posts index


Andreas Wojtaschek
Re: Avid MC6 and Hyper Shuttle DNxHD 185 problem
on Jun 30, 2012 at 7:40:30 pm

Check your workflow - It's working without an issue here.

Cheers

Andreas

--

Entertainment Producer IHK
mindandvision


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]