FORUMS: list search recent posts

Blackmagic intensity pro not working. Has PCIe been broken with 10.7.4?

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Federico Urdaneta
Blackmagic intensity pro not working. Has PCIe been broken with 10.7.4?
on May 21, 2012 at 4:43:51 pm

Hey there



I have a 2010 Mac Pro (5,1). 8 core. 24 gigs or RAM



I'm having trouble with my Blackmagic Intensity Pro PCI card. I've installed all drivers, tried all the different PCI ports and still my MP fails to recognise it. In the system preferences panel, all options are greyed out and a message says "No Settings Required".



At first I thought it'd be a faulty card, but then I tried the card on my friend's 2008 Mac Pro, and it works just fine. What could possibly be wrong? Are the PCI slots on my machine damaged? Is there anyway to test this?



I'm under a massive deadline, so any help will be greatly appreciated.



Many thanks,



Federico


Return to posts index

Mike Squires
Re: Blackmagic intensity pro not working. Has PCIe been broken with 10.7.4?
on May 21, 2012 at 6:12:48 pm

Do you have any other BMD products installed?


Return to posts index

Federico Urdaneta
Re: Blackmagic intensity pro not working. Has PCIe been broken with 10.7.4?
on May 21, 2012 at 6:13:48 pm

Nope


Return to posts index


Mike Squires
Re: Blackmagic intensity pro not working. Has PCIe been broken with 10.7.4?
on May 21, 2012 at 9:30:15 pm

Hmm, not sure then. I did have that problem once many years ago with an older Decklink card, but shutting the computer totally down and pulling the power for a few seconds fix it.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]