FORUMS: list search recent posts

Thunderbolt Intensity Extreme sees no video

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Carlo Silvio
Thunderbolt Intensity Extreme sees no video
on Mar 2, 2012 at 7:49:13 pm

OK, just got my Thunderbolt Intensity Extreme, today. Installed the SW, hooked up my D7000, set the formats at 1080p 24, each, and i get nothing. Hooked up my HVX200 (Component), set the SW to the correct format, and i get nothing.

I get no pass-though of the image and only black clips.

Yes, I'm changing the inputs on the Apple Preference Pane. Yes, I'm changing the formats on the BM Media Express Preference Pane. And yes, I know the D7000 outputs video with on-screen data. This is just a test.

Any thoughts? Please make me slap my forehead in idiotic failure.



Return to posts index

Carlo Silvio
Re: Thunderbolt Intensity Extreme sees no video
on Mar 3, 2012 at 1:09:37 am

well, ok. seems i can get plain old 640x480. So, I guess my FW800 Little Big Disk isn't fast enough for HD. Crap. I guess i was gonna get an SSD in my MacBook Pro some time soon, anyway.



Return to posts index

Kristian Lam
Re: Thunderbolt Intensity Extreme sees no video
on Mar 5, 2012 at 1:02:03 am

Hi Carlo,

The speed of your disks should not make a difference to whether you can receive the signal, it only matters when you start capturing.

Most of these cameras output 1080i59.94 over HDMI even though they record 24p to disk. Have you tried going through the various project settings and see if any of them will show the preview signal?

regards

Kristian Lam
Blackmagic Design


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]