FORUMS: list search recent posts

My Blackmagic Intensity Shuttle is dead

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Lorenzo Mosna
My Blackmagic Intensity Shuttle is dead
on Feb 7, 2012 at 10:08:57 pm

Hi! My Blackmagic Intensity Shuttle USB 3.0 is dead. It doesn't get recognized by the system and, above all, it gets extremely hot when I connect it to my USB 3.0 plug.

Can I have some instructions to get a RMA? The seller told me to ask Blackmagic, but the customer service seems not to answer my emails. I live in Italy.


Return to posts index

Kristian Lam
Re: My Blackmagic Intensity Shuttle is dead
on Feb 8, 2012 at 12:12:47 am

Hi Lorenzo,

Your reseller should be able to help you organise the RMA. I'll bring this to the attention of our tech support team in your region.

regards

Kristian Lam
Blackmagic Design


Return to posts index

Lorenzo Mosna
Re: My Blackmagic Intensity Shuttle is dead
on Feb 8, 2012 at 8:03:49 am

Thanks Kristian. Will wait. :)


Return to posts index


Lorenzo Mosna
Re: My Blackmagic Intensity Shuttle is dead
on Feb 16, 2012 at 9:37:39 am

Blackmagic sent me a new unit. It perfectly works and I'm very happy :)
Also, I noticed it works even better than before: the system is more stable and I don't get the BSOD I used to get sometimes. So I guess my previous unit had more than one issue.

Thank you for your support.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]