FORUMS: list search recent posts

intensity pro no signal fcp 7

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
andrew kemler
intensity pro no signal fcp 7
on Feb 4, 2012 at 4:26:29 pm

mac pro 8 core 3,1, 12gb ram, NVIDIA GeForce 8800 GT, OSX 10.6.8, fcp 7.0.3


I just installed a blackmagic intensity pro card (HDMI). The card shows up in system profiler in slot 4, and I have downloaded the current drivers (I also tried 9.1, which is the previous version) I haven't been able to get picture on my monitor (vizio 32" flat screen with hdmi). I know that this monitor works and that the cable is good. The monitor just says 'no signal.' over a blue screen. I have checked all settings in fcp 7, tried both hdmi ports, checked 'all frames' and refreshed av devices. under 'video playback' I have tried every blackmagic setting with no luck. If the card was defective would it still show up in system profiler? Could both hdmi ports be blown?
thanks...very frustrated!


Andy

http://www.bestfootage.net


Return to posts index

Don Scioli
Re: intensity pro no signal fcp 7
on Feb 5, 2012 at 12:43:14 am

a similar thing happened to me...it is the 9.2 beta drivers. We'll just have to wait for new drivers. In 9.1, I got a monitor picture in FCP7 but no monitor in FCPX. I installed 9.2 and got a funky image in FCPX and a funky image in fcp7.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]