FORUMS: list search recent posts

Blackmagic Design Intensity Shuttle

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Khalid AlQasimi
Blackmagic Design Intensity Shuttle
on Nov 29, 2011 at 6:51:07 pm

Hello all!

After much reading online and how to set up the Intensity Shuttle, I have lost and turn to the help of you all, hopefully you can help out.

Basically, my motherboard is the Asus Rampage 3 Extreme, which has a X58 chipset and two onboard USB 3.0 slots.

Now I have already downloaded the drivers and updated my USB 3.0 to Driver version: 2.0.4.0 (which is the minimum requirement for the Shuttle) and Firmware 3025.

When connecting the USB 3.0 from the shuttle to my PC, it firsts recognizes it and the hardware is there, but suddenly it keeps connecting and disconnecting, which gives that annoying sound, and keeps telling me that the device can perform better on a super fast USB 3.0.

This is my main and only problem, I finally reached the last configuration and yet I can't get passed this.

Hope someone can help me with this!

Appreciate it!


Return to posts index

Erwin van Maasakkers
Re: Blackmagic Design Intensity Shuttle
on Nov 29, 2011 at 10:41:54 pm

I had exactly the same problem with an H57 chipset. I got rid of the problem by downloading all the latest drivers.... from the USB port and from the shuttle.

Erwin van Maasakkers


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]