FORUMS: list search recent posts

Some Issues with Media Express

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
gene siew
Some Issues with Media Express
on May 20, 2011 at 7:21:38 am

I'm using the older Intensity card and captured some video. During playback in Media Express onto my monitor/tv via the pass-through HDMI port the screen constantly flashes black and losing the video and audio signals repeatedly while playing the video. The video itself is fine on my computer monitor that is hooked through the vga card.

Secondly, does Media Express have the functionality to clip/split captured video files? I cannot seem to use the Mark In/Out function to save out portions of the clip.


Return to posts index

Danny Hays
Re: Some Issues with Media Express
on May 21, 2011 at 3:13:28 am

Do you have a different HDMI monitor/TV to test it with? And a different HDMI cable? Media Express is only a capture and playback app. No editing.



Return to posts index

gene siew
Re: Some Issues with Media Express
on May 21, 2011 at 4:41:16 am

I have other cables but no other monitors, however I think I figured out the issue. I think that the Intensity card always requires an HDMI signal from the source device even when playing back files on the computer.


Return to posts index


Danny Hays
Re: Some Issues with Media Express
on May 21, 2011 at 5:30:21 pm

I don't think so. At least my Shuttle doesnt.



Return to posts index

gene siew
Re: Some Issues with Media Express
on May 22, 2011 at 12:07:51 am

Maybe it's an Intensity card thing? Using the same cables/monitor as long as the original source is on the problem is resolved.


Return to posts index

Danny Hays
Re: Some Issues with Media Express
on May 22, 2011 at 4:50:53 pm

Hind of strange, but if it works, then go with it.



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]