FORUMS: list search recent posts

multibridge extreme no HD1080 playback

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Matt Stalker
multibridge extreme no HD1080 playback
on Oct 4, 2010 at 9:05:12 pm

Hi,

Same test clip (blackmagic .avi, 1920x1080, 29.97fps)...
Plays fine in PPro CS3.
Plays fine in BmD Media Express.
Won't play in PPro CS4.
Won't play in PPro CS5.

I can replicate the problem across multiple machines in our facility. Any known issues or troubleshooting ideas?

Matt

hp xw9300
windows 7
2 x Opteron 285 dual cores
16 gig RAM
nvidia quadro fx 4500
avid RTR320x 10/4000
decklink multibridge extreme
sony LMD-232W

Matt Stalker
Center City Film & Video
mstalker@ccfv.com


Return to posts index

Kristian Lam
Re: multibridge extreme no HD1080 playback
on Oct 5, 2010 at 5:26:05 am

Hi Matt,

If you generate bars and tones from within the CS4 or CS5 apps, do they play out?

Did you install the Blackmagic Design drivers AFTER installing the CS4/5 suites?

regards

Kristian Lam
Blackmagic Design


Return to posts index

Matt Stalker
Re: multibridge extreme no HD1080 playback
on Oct 5, 2010 at 1:53:46 pm

Hi Kristian,

No, internally generated clips (bars/tone, counting leader) in PPro CS4, CS5 do not play at HD1080.

Yes, we've installed the device drivers after the software.

Suggestions?

Matt

hp xw9300
windows 7 x64
2 x Opteron 285 dual cores
16 gig RAM
nvidia quadro fx 4500
avid RTR320x 10/4000
decklink multibridge extreme
sony LMD-232W

Matt Stalker
Center City Film & Video
mstalker@ccfv.com


Return to posts index


Jeff Kosmicki
Re: multibridge extreme no HD1080 playback
on Oct 7, 2010 at 4:47:12 pm

1920x1080 29.976p and 59.95i play fine on my Decklink Studio, but 1920x1080 59.94p does not play or output.

Jeff Kosmicki
http://www.toyraygun.net


Return to posts index

Kristian Lam
Re: multibridge extreme no HD1080 playback
on Oct 8, 2010 at 7:36:12 am

[Jeff Kosmicki] "1920x1080 29.976p and 59.95i play fine on my Decklink Studio, but 1920x1080 59.94p does not play or output.
"


This is expected behaviour. The DeckLink Studio does not support 1080p50 or 1080p59.94.

regards

Kristian Lam
Blackmagic Design


Return to posts index

Kristian Lam
Re: multibridge extreme no HD1080 playback
on Oct 8, 2010 at 7:37:37 am

Hi Matt, that's strange indeed. Do you have all CS3, CS4 and CS5 on the same system? If that's the case, I wonder if there's a conflict somewhere.

regards

Kristian Lam
Blackmagic Design


Return to posts index


Matt Stalker
Re: multibridge extreme no HD1080 playback
on Oct 12, 2010 at 2:33:33 pm

Hi Kristian,

I can replicate the problem on a machine with CS4 only. Here's something interesting. I can only replicate the issue on machines with Multibridge Extreme units, not on machines with Multibridge Pros. Further suggestions?

Matt

Matt Stalker
Center City Film & Video
mstalker@ccfv.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]