FORUMS: list search recent posts

flick decklink studio 2

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Hung Han
flick decklink studio 2
on Sep 21, 2010 at 4:49:52 pm

Hi

I'm using a Decklink Studio 2 and The DeckLink 7.9 drivers.

I'm running the application "Blackmagic LiveKey" and when i start the application the output flick once and then run normally. I'm receiving a sdi signal as input and "21 composite out" as output.

Someone has any suggestion to fix it or it could not be fixed?

Regards,
Hung


Return to posts index

Kristian Lam
Re: flick decklink studio 2
on Sep 28, 2010 at 7:39:35 am

Hi Hung,

When you start LiveKey, it sets the card up into capture mode so everything you've described sounds normal.

regards

Kristian Lam
Blackmagic Design


Return to posts index

Adam Pakula
Re: flick decklink studio 2
on Mar 30, 2012 at 12:01:45 pm

Hello Kristian.

I need your help urgently!!.
I bought UltraStudio Pro from B&H and cant get it to work.
I followed instructions to the T. I have certified Asus P6x58 E-premium motherboard. NEC chipset bios is 3025 and driver is 2.1.28 i believe which is higher than what is recommended in the manual. Still no luck. Please help. Im loosing valueble prodcution time and am personally on the hook for recommending Ultrastudio pro.
Please email me at adam pakula @ live .ca

thank you


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]