FORUMS: list search recent posts

Decklink Studio 2 - Composite out looks weird lost of color

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Jack Paredes
Decklink Studio 2 - Composite out looks weird lost of color
on Mar 4, 2010 at 5:09:36 am

Hi, everyone, Since I got the card I seen a noticiable weird look at composite output, all color gradients look like got a high level of compression, this only happen at composite output, S-Video looks fine, although I need to use the composite output, some know something about it, really I will appreciate, Thanks.

Jack,


Return to posts index

Fred Jodry
Re: Decklink Studio 2 - Composite out looks weird lost of color
on Mar 4, 2010 at 8:50:02 pm

It`s happening at the input of your next unit but caused by your output video signal being too strong or wrongly pedestalled. Terminate both ends of the cable with the right impedances then check your video on an oscilloscope.


Return to posts index

Fred Jodry
Re: Decklink Studio 2 - Composite out looks weird lost of color
on Mar 9, 2010 at 12:42:17 am

Run don`t walk to a camera professional (Broadcaster or similar) with a stairstep color generator. Make a recording from that input signal and analyze it properly through your suite. If it`s bad, your suite`s out of whack, if it isn`t, what`s wrong with your input video source or it`s way of hookup?


Return to posts index


Fred Jodry
Re: Decklink Studio 2 - Composite out looks weird lost of color
on Mar 9, 2010 at 12:45:17 am

Ah! My previous guess is much more likely.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]