FORUMS: list search recent posts

RED FCP7 Capture on MAC PRO with Blackmagic Decklink Extreme

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Arnold Foote
RED FCP7 Capture on MAC PRO with Blackmagic Decklink Extreme
on Jan 20, 2010 at 3:49:08 pm

Dear Friends,

I am screwed.
The RED drive we recorded to (3K - 48fps) won't mount on any computer but the footage is playable inside the camera. I am attempting to capture from the camera and I am not getting anywhere... no signal.

RED FCP7 Capture on MAC PRO with Blackmagic Decklink Extreme

Please give me some guidance any time you can. In the mean time, I am going to the hardware store for rope.

Be back soon.

Thanks
J

jj.foote@mac.com

jj.foote@mac.com


Return to posts index

Arnold Foote
Re: RED FCP7 Capture on MAC PRO with Blackmagic Decklink Extreme
on Jan 20, 2010 at 5:20:34 pm

An update for you, I see signal on the broadcast monitor with the signal going through the card in the mac, but FCP says "No Input Signal"

How can that be?

Does anyone have a workaround?

jj.foote@mac.com


Return to posts index

Margus Voll
Re: RED FCP7 Capture on MAC PRO with Blackmagic Decklink Extreme
on Jan 20, 2010 at 7:32:11 pm

Hi.

What input type do you have enabeled?

Eny support from RED?



--

Margus

http://iconstudios.eu


Return to posts index


Arnold Foote
Re: RED FCP7 Capture on MAC PRO with Blackmagic Decklink Extreme
on Jan 20, 2010 at 7:35:06 pm

I have tried all output options from the RED.
Input using the HDSDI in to the Decklink extreme... far right of the three connectors at the back of the computer.

jj.foote@mac.com


Return to posts index

Tracy Peterson
Re: RED FCP7 Capture on MAC PRO with Blackmagic Decklink Extreme
on Jan 21, 2010 at 10:32:35 am

When using a DeckLink for capture you need to set FCP up with a "Easy Setting" that works for your camera output signal. Basically whatever is hooked up to that input HD-SDI on the decklink.

After a little research, I have this advice: check to make sure HD-SDI output is enabled in the menu as only one output is enabled at a time and you'll need to set FCP up on a 720p59.94 setting. That is apparently the only signal that the RED will output.

You may want to hook up a monitor to the HD-SDI that can do that setting on the pass through to make sure signal there.

Good luck.

Tracy Peterson
http://www.onetwomany.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]