FORUMS: list search recent posts

aliasing in combustion framebuffer

COW Forums : Blackmagic Design

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Matt Stalker
aliasing in combustion framebuffer
on Jun 17, 2009 at 6:54:17 pm

I occasionally use combustion, but my output to broadcast monitor through my multibridge (latest drivers...) is aliased an any size (SD, HD720, HD1080). Yes, I'm at Best resolution, yes I have anti-aliasing ON/OFF, but no luck. Am I missing something silly, or is there a problem?

Matt


Matt Stalker
Center City Film & Video
mstalker@ccfv.com


Return to posts index

Joshua Helling
Re: aliasing in combustion framebuffer
on Jun 17, 2009 at 7:02:50 pm

Make sure you have the "remove field jitter when video is paused" option is unchecked in the Blackmagic Control panel. If this option is checked (as it is by default) it only shows one field on the output when the image is paused. This is likely what you are seeing.

Sincerely,

Joshua
Director of Support
Blackmagic Design Inc.


Return to posts index

Matt Stalker
Re: aliasing in combustion framebuffer
on Jun 17, 2009 at 8:05:02 pm

Ah yes, I'd forgotten about that. Reset back to its default value when I installed the new driver. Yep, that'll do it...

Thanks,

(( ms ))

Matt Stalker
Center City Film & Video
mstalker@ccfv.com


Return to posts index


Joshua Helling
Re: aliasing in combustion framebuffer
on Jun 17, 2009 at 9:33:40 pm

Cool!

Sincerely,

Joshua
Director of Support
Blackmagic Design Inc.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]